Consultatie op afspraak
0476 21 57 47

Werkwijze

De eerste kinesitherapeutische sessie start met een kennismakingsgesprek. Zowel administratieve zaken als ook uw probleem en hulpvraag komen aan bod. Hierdoor wordt een duidelijk beeld geschept van uw klachten, verwachtingen en doelstellingen. Op basis daarvan volgt een kinesitherapeutisch onderzoek, waarbij de oorzaak van het probleem achterhaald wordt. Het uiteindelijke doel is een individueel behandelingsplan op te stellen dat stelselmatig wordt opgebouwd en aangepast naargelang uw ontwikkeling. Er wordt ook de nodige aandacht geschonken aan preventie.

Naast de behandeling krijgt u een duidelijke uitleg over uw klachten, advies en een oefenschema met thuisoefeningen. Op die manier wordt geprobeerd u zelf inzicht te doen krijgen in het ontstaan en herstel van uw klachten. Dit is een belangrijk aspect met betrekking tot de genezing en preventie van klachten van het bewegingsstelsel.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat uw probleem bij de bron aangepakt wordt. Zo kunnen de klachten op een efficiënte en effectieve manier behandeld worden.